Μια δοκιμη θα σας πεισει

Ανήκετε και σεις στους ανθρώπους που λέξεις όπως “δοκιμή” , »δωρεάν» και ακόμα χειρότερα και οι δυο αυτές μαζί, σας κάνουν το λιγότερο επιφυλακτικούς ειδικά όταν μιλάμε για επιστημονικές-ιατρικές διαδικασίες; Βουνό το δίκιο σας μεν , αλλά… υπάρχουν και εξαιρέσεις !
Ρίξτε μια ματιά γύρω σας στο χώρο των διαφημίσεων: δεκάδες οι προσφορές , οι υποσχέσεις , τα ποσοστά,  αλλά τι ισχύει στη πραγματικότητα και τι ανήκει στη σφαίρα της πλάνης;
Τα ακουστικά βαρηκοΐας – το αντικείμενο κουβέντας μας εδώ – τελικά δοκιμάζονται; και αν ναι , πώς;

 Τι ισχύει απ ‘τα πολλά που ακούμε και τι πρέπει να αποφύγουμε;

Μακριά από πρακτικές που προσφέρουν παροδικές ωραιοποιήσεις , που προκαλούν μια στιγμιαία ψευδαίσθηση αλλά το μετά τους είναι διαφορετικό. Και θα ήμασταν και ανακόλουθοι αν σας λέγαμε πώς μέσω μιας οποιασδήποτε δοκιμής θα βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα όταν οι ίδιοι εμείς σας λέμε πώς τα αποτελέσματα της αποκατάστασης θα φανούν μετά την προσαρμογή και ιδανικά μετά το πέρας ενός διαστήματος 2-3 μηνών. Και  τί δοκιμάζετε; Το ακουστικό που θα επιλέξετε τελικά ή κάτι στο περίπου; Με τις δικές σας προσωπικές μετρήσεις και προσαρμογές ή κάτι γενικό;


Όλα όμως θέλουν τα κατάλληλα μέσα , την σιγουριά και την ασφάλεια που παρέχουν στον εκάστοτε επαγγελματία τα  σωστά‘’εργαλεία ‘’ . Έτσι και τα δικά μας χέρια λύθηκαν χάρη στην ολοένα τεχνολογική εξέλιξη των βοηθημάτων ακοής και πλέον η ποιότητα του ήχου που φτάνει στον εγκέφαλο μας αγγίζει το φυσιολογικό. Όλα αυτά με ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ στα…κανονικά ακουστικά ακουστικά βαρηκοϊας σας ( αυτα δηλαδή που θα αποκτήσετε και μετά τη δοκιμαστική περίοδο ) στα δικά σας προσωπικά μέτρα με   προγραμματισμένες πάνω τους τις δικές σας μετρήσεις και ρυθμίσεις!

Έτσι πολύ εύκολα ο καθένας μπορεί να πάρει μια σαφή εικόνα του πώς θα λειτουργεί επ΄ακριβώς η ακοή του σε διάφορες συνθήκες τόσο σε κλειστό, όσο και σε ανοιχτό χώρο με τους θορύβους του… φυσικού περιβάλλοντος και τις δυσκολίες τους .

Μπορούμε επίσης να απαντήσουμε καλύτερα από ποτέ στο ερώτημα »γιατί δύο ακουστικά και όχι ένα και αν ένα σε ποιό αυτί τελικά»
Και δεν σας το αποδεικνύουμε εμείς αυτό… Μόνοι σας το διαπιστώνετε από το πώς και πόσο ακούτε σε κάθε περίπτωση.
Ακόμα και όλοι όσοι προφασιζόμενοι τη δικαιολογία και εκφράζοντας την ανησυχία  αν θα τα «ανεχτείτε» και πώς θα ναι όλο αυτό ,αν θα σφυρίζει , θα βουϊζει κλπ, η δοκιμή  δίνει τη απάντηση και λύνει και τα δικά μας χέρια.


 Στην τελική και επειδή διανύουμε ύπουλους καιρούς , θα έχετε μια ασφαλή εικόνα για το αν τα χρήματα που θα δαπανήσετε στην αποκατάσταση της ακοής σας ‘’πιάσουν τόπο ‘’

Κλείστε τώρα ραντεβού στα τηλέφωνα του κέντρου μας και μην αφήνετε τη ζωή σας στο »χαμηλό » και το ‘’αθόρυβο ‘’ , μια δοκιμή θα σας πείσει!

Νικόλας Τσιορβάς
Ακοοπροθετιστής
Otomed Πόρτο Ράφτη
38ο χλμ Λεωφ.Πόρτο Ράφτη
22990-63059
info@eyesee.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο